advertisement

Lezzet Sanatı

Yemek pişirmeyi “sanat”, yemek pişiren kişiyi ise “ideal lezzetin peşine düşmüş bir sanatçı” olarak yorumlayan Maksut; anne ve anneannelerimizden öğrendiğimiz eski usül tarif ve pişirme yöntemlerini, günümüz yeme-içme kültürüne göre modernize ederek Türk Mutfağı’nın geleneksel reçetelerine yeni nesil yorumlar getiriyor.

Her bölüm farklı bir malzemenin başrol olduğu tariflerle, hem geleneksel Türk yemeklerinin daha sağlıklı ve pratik yöntemlerle pişirilmesine; hem de izleyicilerin mutfakta kullandığı malzemeleri daha yakından tanımasına yardımcı oluyor.

Yemek pişirmenin sanata dönüştüğü lezzetine lezzet katılmış tarifler ile mutfakta harikalar yaratmanın tadına doyamayacaksınız.

Son Eklenen Tarifler