à la şerife

à la şerife

TV'de sonraki yayınlar

  1. Pazar 17 Kasım saat 12:30

    Bal (B01)

  2. Pazar 17 Kasım saat 18:30

    Bal (B01)

  3. Pazar 17 Kasım saat 21:50

    Bal (B01)

Program Hakkında

Şerife Aksoy bu programda, evinde 12 ay üretim yaptığı, ürünleri mevsime ve iklime göre adapte etmeye basladığı hayatını paylaşıyor. ‘‘Mevsimsel Düşün, Yerel Beslen’’ mottosunu benimseyerek ve ‘‘Sıfır Atık’’ kavramını hayatının merkezine yerleştirdi. Ürettiği her şeyi değerlendirmeye,evine dışarıdan neredeyse hiçbir şey sokmamaya başladı. Şef olarak başladığı yolculuğa permakültür tasarımcısı olarak devam ediyor. Birlikte tek üründen ne kadar renkli sofralar kuracağını ve aslında mutfakta hiçbir şeyin çöp olmadığını gördüğünüzde gözlerinize inanamayacaksınız!

Bölümler

Sezon 1
  • 1

    Bal

    +

    Kendi kendine yeten bir döngü yaratmayı hedefleyen Şerife, arazisindeki kovanlardan bir yıldır heyecanla beklediği bal hasadını yapıyor ve hasat ettiği çok değerli ürünü baldan: Bal Sirkesi, Ballı Hardal, Ballı Mayonez yapıyor.

    Gelecek Program
    Pazar 17 Kasım saat 12:30
    24Kitchen'da
    Gelecek Program
    Pazar 17 Kasım saat 18:30
    24Kitchen'da
  • 2

    Fasulye

    +

    Arazisinde yetiştirdiği ürünlerin değerini bilen ve kökünden yaprağına değerlendirmeyi amaç edinen Şerife, yetiştirdiği farklı fasulye çeşitlerini hasat ediyor, doğru ürünü doğru yemekte kullanmanın püf noktalarını paylaşıyor.

    Gelecek Program
    Pazar 24 Kasım saat 12:30
    24Kitchen'da
    Gelecek Program
    Pazar 24 Kasım saat 18:30
    24Kitchen'da
  • 3

    Mısır

    +

    Sürdürülebilir tarım ve sıfır atık felsefesiyle yola çıkan Şef Şerife Aksoy, arazisinde kendi yetiştirdiği mısırları hasat ediyor ve bu değerli ürünün birçok farklı kullanım şeklini gösteriyor.

    Gelecek Program
    Pazar 1 Aralık saat 12:30
    24Kitchen'da
    Gelecek Program
    Pazar 1 Aralık saat 18:30
    24Kitchen'da
  • 4

    Kabak

    +

    Şerife Aksoy bu bölümde kendi arazisinde ürettiği kabakları hasat ediyor. Doğru kabak çeşidi, doğru yemekle birleştiği ve doğru teknikle işlendiği zaman birbirinden güzel lezzetlerin nasıl çıkacağını paylaşıyor.

    Gelecek Program
    Pazar 8 Aralık saat 12:30
    24Kitchen'da
    Gelecek Program
    Pazar 8 Aralık saat 18:30
    24Kitchen'da
  • 5

    +

  • 6

    +

  • 7

    +

  • 8

    +