Darren Robertson ile Kömür Ateşinde Yemekler

Darren Robertson ile Kömür Ateşinde Yemekler

Program Hakkında

Her bölüm, bir şarap imalathanesinin resmi ortamında, karda, Teppanyaki'de ve hatta bir plaj kampı gibi değişik lokasyonlarda farklı barbekü pişirme tekniklerini izliyoruz.

Bölümler

Sezon 1
  • 1

    Yılbaşı Özel

    +

    Yılbaşı özel bölümünde Darren Robertson'ın yılbaşı için kömür ateşinde yaratacağı harikaları izliyoruz.

  • 2

    Bahçe Mutfağı

    +

    Darren, bölgesel NSW bölgesindeki Bowral’da Biota restoranını işleten bir şef olan arkadaşı James’i ziyaret etmek için yola koyulur. Restoran, yerel çiftçileri ve yetiştiricileri destekleyen ve tüm yıl boyunca restorana hizmet veren kendi bahçe mutfağından yoğun olarak yararlanan bir yemek deneyimini benimsiyor.

  • 3

    Dağda Barbekü

    +

    Three Blue Ducks imparatorluğu, mevsimlik bir restorana dönüştü, çocuklar, Victoria’nın dağlık bölgesindeki Falls Creek’te restoran işletiyor. Mükemmel ürünlerle çevrili restoran tüm malzemelerini yerel bölgeden temin ediyor.

  • 4

    Teppanyaki Barbekü

    +

    Bu bölümde Darren, teppanyaki'nin nazik sanatını araştırıyor ve bize doğru kömür yemeklerinin iç mekanlarda bir araya gelmek için de nasıl harika olabileceğini gösteriyor.

  • 5

    Kamp Ateşi

    +

    Darren, Victoria’nın Bellarine Yarımadası'ndaki ünlü restoran Loam’dan arkadaşı Aaron Turner ile sörf yapmaya gidiyor. Bölge aynı zamanda popüler Bells Plajı'nı da içeren “Sörf Kıyısı” olarak bilinen sahil şeridi ile ünlüdür.

  • 6

    Avustralya Barbeküsü: Barbie

    +

    Darren bize barbimizi sadece geleneksel biftekler ve sosisler dışında nasıl kullanacağımızı gösteriyor. Küller içinde Darren bize bir domuz omzunu kızartmayı ve mangalda lezzetli bir salata pişirmeyi gösteriyor.

  • 7

    Geleneksel Ziyafet

    +

    Darren, Dan ve Hong kabilesiyle uzun ve tembel bir öğleden sonra öğle yemeğinde harika yemekler ve pişirme teknikleri keşfeder.

  • 8

    Şehirde Barbekü

    +

    Darren, arkadaşının Sidney’in popüler Pyrmont yat limanı manzaralı balkonunu ele geçiriyor ve bir grup şehirli arkadaşı için bir yemek partisi hazırlıyor. Barbeküdeki tatlı ve yan yemeklerin yanı sıra deniztarağı ve kuzu filetoları bu akşam yemeği partisinde öne çıkıyor.

  • 9

    Resmi Barbekü

    +

    Barbeküde yemek, arkadaşlarla rahat yemeklerin paylaşılmasıdır. Ancak bu bölümde Darren, barbekünün resmi bir akşam yemeği için iyi bir yemek deneyim yaratmakta nasıl kullanılabileceğini gösteriyor.

  • 10

    Kış Barbeküsü

    +

    Darren, Tawonga'da yeşil çay tarlası sahibi olan arkadaşı Dave Angellini'yi ziyaret etmek için Victoria bölgesine gidiyor.. Dave ve eşi Erin, 2002 yılında Japon yeşil çay çiftçiliğine başlamış ve saf, doğal ve tamamen yerel çay üretiyor.

  • 11

    +

  • 12

    +

  • 13

    +