Lezzetin Peşinde

Lezzetin Peşinde

Program Hakkında

Michelin yıldızlı şef Vikas Khanna Doğu'dan ayrılıyor, zengin kültür ve yemeklerini keşfetmek için Amerika'ya seyahat ediyor. Onu New York, Boston ve Washington D.C.'de izliyoruz.

Bölümler

  • 1

    Amerika'ya Hoşgeldiniz

    +

    Vikas bizleri, Manhattan, New Jersey ve Özgürlük Heykelinde, görmeye değer manzaralarla dolu bir yolculupa çıkarıyor ve çavdar ekmeğinin üzerindeki bütün pastırmayı yiyerek kendi sınırlarını zorluyor.

  • 2

    Central Parkta Gezinti

    +

    Vikas, New York macerasını ve nasıl ünlü bir Michelin yıldızlı şef olduğunu anıyor ve New York’taki en sevdiği yeri, Central Park’I ziyaret ediyor.

  • 3

    Union Square'dan Tatlar

    +

    Vikas, en sevdiği fırını, City Bakery’yi ziyaret ediyor. Ayrıca Beechers’da, Oprah Winfrey’in de favorisi olan, olağanüstü bir Mac and Cheese deniyor.

  • 4

    Küçük İtalya'ya Yolculuk

    +

    Vikas, ‘Little Italy’nin enfes yemek sahnesini keşfediyor. Aynı zamanda ‘Vodka Pizza’ isimli ilginç bir pizzanın tadını çıkarıyor.

  • 5

    East Village & The Wall Street

    +

    Vikas, Wall Street ve East Village’ın içerisinden bir yürüyüş yaparak,Old Homestand Steak House’ta en sevdiği kontrfilenin keyfini çıkarıyor. Sonrasında ünlü şef Jeff Mclnnis ile tanışıyor.

  • 6

    Broadway Rüyası

    +

    Vikas, kalabalık Times Meydanı’nı keşfe çıkıyor. Ellen’ın Stardust Dinner’ında, Scottla bir iddiaya tutuşuyorlar. Bakalım kim galip çıkıyor?

  • 7

    İstikamet Hamptons

    +

    Vikas, Macari’nin enfes üzüm bağları içerisinde unutulmaz bir yemeğin tadını çıkardığı, harikalar diyarı Hamptons’u ziyaret ediyor.

  • 8

    Fakirlikten Zenginliğe

    +

    Vikas, nostaljik bir yolculuğa çıkıyor ve eski yurdunu ziyaret edip arkadaşlarıyla buluşuyor. Ayrıca, restoranı ‘Junoon’da sıradan bir günün nasıl geçtiğini bizlere gösteriyor.

  • 9

    Öğrenci Gibi Yaşamak

    +

    Vikas Harvard öğrencisi Vinay ve Bartley's Burgers'ın sahibi Bill ile bir araya gelerek Boston'ı keşfetmeye devam eder.

  • 10

    Geleneksel Boston

    +

    Vikas destansı olarak görülen "Boston Kremalı Turtası'nı denerken Chef Di Fronzo tanışıp geleneksel Boston Izgara Morina Balığı tarifini öğreniyor.

  • 11

    Deniz Mahsülü Takibi

    +

    Vikas ıstakoz yakalama turuna katılır ve "Black Pasta" yemeğiyle ünlü Şef Basil'le tanışır.

  • 12

    Izgaradan Tatlıya

    +

    Vikas, Downlings'te ailesinin bahçesinde ızgaraya davet edilir ve Şef Ryan ile imzası olarak sayılan çikolatalı tatlılarını yapar.

  • 13

    Kahvaltıdan Çorbaya

    +

    Vikas South Street Diner'ın meşhur hikayesini dinler ve Sol Sidell'in muhteşem kahvaltısını dener.

  • 14

    Sanatın Tabağı

    +

    Vikas Quincy Market'e gider ve karpuz salatasını bir sanat eserine dönüştüren Şef Johnny ile tanışır.

  • 15

    Lezzetin Gücü

    +

    Vikas Washington'ın ünlü ve tarihi yerlerini dolaşır. Market Lunch'ta pankek yer ve Pekin Ördeğ ile ünlü olan Şef Scott ile tanışır.

  • 16

    Ayaküstü Lezzetler

    +

    Vikas Captain Cookie'nin dondurmalı sandviçlerini tadıyor ve ünlü bir yemek rotası olan Ben’s Chili Bowl'a gider.

  • 17

    Amerika'nın En İyileri - Bölüm 1

    +

    Vikas Khanna'nın destansı lezzet yolculuğundan en heyecanlı anlar...

  • 18

    Amerika'nın En iyileri - Bölüm 2

    +

    Vikas Khanna, bizleri Özgürlük Heykeli'nden daha eski ve New York'taki en eski restoran olan Old Homestead Steakhouse'a götürüyor.

  • 19

    Amerika'nın En İyileri - Bölüm 3

    +

    Vikas Khanna, bu bölümde bizleri Macari ailesinin üç nesli tarafından işletilen Macari Üzüm Bağları'na götürüyor.

  • 20

    Amerika'nın En İyileri - Bölüm 4

    +

    Vikas Khanna, Cambridge'e gider ve en iyi restoranlardan birkaçına gizlice girmeye çalışır.

  • 21

    Amerika'nın En İyileri - Bölüm 5

    +

    Vikas Khanna, bu bölümde büyük ıstakoz yakalamak için Boston Harbor Cruises'a gidiyor.

  • 22

    Amerika'nın En İyileri - Bölüm 6

    +

    Vikas elektrikli scooter ile Washington'da dolaşırken tarihi pazarı ziyaret ediyor.