Sinopsis
Pratik Hamur İşleri dizisinde, Lorraine tuzlu ve tatlı hamur işlerine dair sırlarını, tutkusunu ve bilgisini paylaşıyor.
Pratik Hamur İşleri dizisinde, Lorraine tuzlu ve tatlı hamur işlerine dair sırlarını, tutkusunu ve bilgisini paylaşıyor.
Fırında pişirilecek en kolay lezzetlerin peşinde olan Lorraine, parmesanlı ve haşhaşlı lolipoplarla başlayıp sodalı ekmek, yabanmersinli ve limonlu milföy ve büyük bir kapanışla “Bunu Yaptığına İnanamıyorum Pastası” yapıyor.
Lorraine bu bölümde, fırında pişen yemeklerin pişme sürelerinin uzunluğuyla ün salmasının aksine zamanın çok önemli olduğu anlar için iki tane çok hızlı kanepe hazırlıyor.
Lorraine bu bölümde herkesin sevdiği eski tariflere yepyeni yorumlar katıyor. Bunların arasında büyüleyici bir fırında makarna, çilekli ve maskarponeli İsveç rulosu ve hataya fırsat bırakmayan mereng de var.
Mutfakta en büyük kolaylığın fırında pişirmek olduğunu söyleyen Lorraine bu bölümde fırında jumbo karides, Uzak Doğu usulü jambon, maskarpone ve zencefilli krem brüle ve çay saati için büyükannesinin kurabiyelerinden pişiriyor.
Lorraine bu bölümde birilerini etkilemek için pişirebileceğiniz domates ve fesleğenli tart taten, bal peteği şekerlemesi ve üç katlı, kırmızı kadife, kutlama pastası tariflerini paylaşıyor.
Lorraine Pascale, sevdiklerine yemek pişirmek isteyen fakat kendine güvenmediği için bunu yapmayanlara ilham vermek için yollara çıkıyor ve onların sevdiklerine unutulmaz bir ziyafet hazırlamalarına yardımcı oluyor. Bu bölümde Sally'nin evine Konuk oluyoruz.