Sara La Fountain ile İstanbul'un En İyileri

Sara La Fountain ile İstanbul'un En İyileri

TV'de sonraki yayınlar

  1. Pazartesi 23 Eylül saat 02:05

    Kırmızı (B01 - S01)

  2. Pazartesi 23 Eylül saat 02:35

    Mor (B02 - S01)

  3. Pazartesi 23 Eylül saat 03:00

    Turuncu (B03 - S01)

Program Hakkında

Sara, görkemli bir tarihin mirası olan zengin mutfağına ve eşsiz dinamizmi, canlılığı ile renklerine vurulduğu İstanbul’a geri dönüyor.
Bu sezon, İstanbul’un şehir sakinlerini dahi şaşırtan çeşitlilikteki yüzleri Sara’nın merceğinde… Dünyaca ünlü şefimiz Sara, İstanbul’un, sakinleriyle etkileşimle biçim değiştiren, gelişen, sürekli devinim içersindeki yapısına hayran oluyor. Şehrin farklı yönlerinin ve bunların mutfaktaki yansımalarının peşine düşen Sara’ya, her biri alanında yaratıcı isimler eşlik ediyor…

Bölümler

  • 1

    Geleneklerine Bağlı İstanbul

    +

    İstanbul’da şehir dokusunun en iyi hissedilebildiği semtlerden Balat’ta yürüyüşe çıkan Sara, tavşan kanı türk çayı eşliğinde, sobada közlenmiş kestane tadıyor...

  • 2

    Sağlıklı ve Zinde İstanbul

    +

    Sara, İstanbul’un dışında bir organik tarım çiftliğini ziyaret ederek, bu projenin yaratıcıları ve mutfağını tamamen organik ürünler üzerine kuran şef Serra Erol’la unutulmaz bir gün geçiriyor.

  • 3

    İstanbul Şefleri, Tarzları…

    +

    Yemek sektörüne henüz çocuk yaşlarında kasap çırağı olarak giriş yapmış ve bugün dünyaya açılan bir zincir restoranın başında bulunan Cüneyt Asan, şefimiz Sara’yı bıçak kullanma maharetiyle büyülerken, Sara Adana kebap yapmayı öğreniyor...

  • 4

    Şık ve Zarif İstanbul

    +

    Sara, özgün bir moda anlayışına sahip restoran işletmecisi Sashah Khan’la, tasarımın en az mutfak kadar önemli olduğu restoranında buluşuyor, ve ikili motora atlayarak Sashah’nın terzisini ziyarete gidiyor.

  • 5

    Tatlı Düşkünü İstanbul

    +

    Yaşadıklarından, tadıp, gördüklerinden aldığı ilhamla İstanbul’daki mutfağına giren Sara, antep fıstıklı leziz bir kek hazırlıyor.

  • 6

    İstanbul Foodie’leri

    +

    Yaşadıklarından, tadıp, gördüklerinden aldığı ilhamla İstanbul’daki mutfağına giren Sara, farklı sebzelerle yaptığı rengarenk humuslarla çeşit çeşit kanapeler hazırlıyor.

Tarifler