İnternet sitemizde yaşayacağınız deneyimi arttırmak, size özel reklamlar çıkarmak ve ayarlarınızı hatırlamak için ilk ve üçüncü parti çerezlerini kullanıyoruz. Devam ederseniz, çerez kullanımını onaylamış olacaksanız. Daha fazla bilgi için (örneğin çerez kullanımının nasıl kaldırılacağı ile ilgili) çerez politikası sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Tamam
advertisement
Gelişmiş aramayı açGelişmiş aramayı gizle

Abbey Cupcake’i

Oylama 0/5

Fırını öncesinde 180 dereceye getirin. Kuru üzümleri sıcak suya koyun. Tam buğday ununu kabartma tozu ve tuzla karıştırın. Ayrı bir kasede yumurtaları, ayçiçeği yağını, Trappist birasını ve balı karıştırın. Islak karışımı kuru olanla karıştırın ve biraz tuz ve karabiber ekleyin. Kuru üzümleri nazikçe kurulayın ve hamurun içine ekleyin. Abbey peynirini küçük parçalar hâlinde kesin ve hamura ekleyin. Cupcake kağıtlarını cupcake tepsisine yerleştirin ve dolguyu dörtte üçü dolu olacak şekilde ekleyin. Cupcake’leri yaklaşık 25 dakika kadar, hazır olana dek pişirin ve soğumaya bırakın.

Belçika Hindiba Salatasının Hazırlanışı:

Hindibayı ikiye bölün ve acı göbeğini çıkarın. Hindibayı şeritler hâlinde kesin. Frenk soğanlarını doğrayın. Elmayı soyun, çekirdeklerini çıkarın ve parçalar hâlinde kesin. Elmayı Belçika hindibası ile karıştırın ve Frenk soğanını, cevizi ve mayonezi ekleyin. Tatlanması için biraz tuz ve karabiber ile çeşnilendirin. Cupcake’leri kağıtlarından çıkarın ve üzerine bir kaşık dolusu Belçika hindiba salatasından koyun.

Çocuklar için:
Evet
Vejetaryenler için:
Evet
Aşçı: Rudolph van Veen