Ahududulu Trifle

Ahududulu Trifle

Tarif

Kedidili bisküviyi servis kaselerine bölüştürün ve üstüne likör dökün. Ahududuları ve pudra şekerini bir çatal yardımıyla, ahududuları hafiften ezerek karıştırın. Kedidilinin üstüne dökün. Mascarpone peynirini, kremayı, fazladan pudra şekerini ve vanilyayı bir kaseye alıp yoğunlaşana kadar çırpın. Mascarpone karışımını ahududuların üstüne dökün ve servise hazır hâle gelene kadar soğutun.

Malzemeler

  • 6 adet kedidili
  • 2 yemek kaşığı ahududu likörü
  • 375 gram ahududu
  • 2 yemek kaşığı pudra şekeri
  • 125 gram Mascarpone peyniri
  • 125 mililitre krema
  • 1 yemek kaşığı pudra şekeri
  • 1 tatlı kaşığı vanilya özütü

Benzer Tarifler