Tarif

Kalamarları güzelce yıkayın ve ince yuvarlak dilimlere kesin. Çarliston biberleri yuvarlak şeritlere kesin. Taze fesleğenleri doğrayın. Çeri domatesleri ortadan ikiye kesin.

Bir tavada az zeytinyağı ile kalamarları soteleyin. Üzerine maydanoz hariç doğradığınız tüm sebzeleri ekleyin kaparilerle beraber 10 dakika kadar pişirin. Suyu ile birlikte servis tabağına alın ve üzerine taze maydanozu ve zeytinleri serpiştirip servis edin.

Malzemeler

  • 4 adet kalamar
  • 2 adet çarliston biber
  • 1 çeyrek demet taze fesleğen
  • 6 adet çeri domates
  • 1 yemek kaşığı kapari
  • 10 adet çekirdeksiz zeytin
  • 1 çeyrek demet maydanoz
  • 1 çeyrek çay bardağı zeytinyağı
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı karabiber

Benzer Tarifler