İnternet sitemizde yaşayacağınız deneyimi arttırmak, size özel reklamlar çıkarmak ve ayarlarınızı hatırlamak için ilk ve üçüncü parti çerezlerini kullanıyoruz. Devam ederseniz, çerez kullanımını onaylamış olacaksanız. Daha fazla bilgi için (örneğin çerez kullanımının nasıl kaldırılacağı ile ilgili) çerez politikası sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Tamam
advertisement
Gelişmiş aramayı açGelişmiş aramayı gizle

Ananaslı Turta

Oylama 0/5
Fırını önceden 170 dereceye ısıtın.

Tereyağı ve şekeri krema hâline gelene dek karıştırın, unu ekleyin. Yumurtaları tek tek ekleyin.

Bir miktar tereyağını eritin. Kelepçeli kalıbı tereyağıyla yağlayıp dibine fırın kağıdı serin, üstüne şeker serpiştirin.

Ananası soyup dilimleyin. Ortasını kesip dilimleri ikiye bölün. Ananas dilimlerini kalıba dizip üstüne karışımı dökün.

Kahverengileşene dek, 55 dakika fırında pişirin.

Kayısı reçelini ısıtın.

Keki kalıptan çıkarın. Fırın kağıdını alın ve kekin üstüne reçel sürün.

Nugaları kekin kenarlarına batırıp mango, mandalina ve incirle süsleyin.
Çocuklar için:
Hayır
Vejetaryenler için:
Hayır
Aşçı: Rudolph van Veen