İnternet sitemizde yaşayacağınız deneyimi arttırmak, size özel reklamlar çıkarmak ve ayarlarınızı hatırlamak için ilk ve üçüncü parti çerezlerini kullanıyoruz. Devam ederseniz, çerez kullanımını onaylamış olacaksanız. Daha fazla bilgi için (örneğin çerez kullanımının nasıl kaldırılacağı ile ilgili) çerez politikası sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Tamam
advertisement
Gelişmiş aramayı açGelişmiş aramayı gizle

Arpacık Soğanlı Midye ve Fırında Elma Dilim Patates

Oylama 0/5
Midyeleri soğuk suda güzelce yıkayın ve dikkatlice bıyıklarını temizleyin. Patatesleri elma dilimi şeklinde kesin. Bir fırın tepsisine yerleştirip tuz, karabiber, zeytinyağı ve paprika tatlı biberi ekleyip 200 C'lik fırında altın sarısı olana kadar pişirin. Bir tencerede doğranmış soğan ve arpacık soğanları terletin. Üzerine kum midyelerini koyup bir müddet pişirin ve beyaz şarabı ekleyin. Tencerenin kapağını kapatın ve 10 dakika pişirin.

Kapağı açtıktan sonra krema ve tereyağını ekleyin. Son olarak ince doğranmış maydanozu ekleyip servis edin.
Çocuklar için:
Hayır
Vejetaryenler için:
Hayır
Program:
Aşçı: Gabriele Sponza