Tarif

Patatesleri eşit kalınlıkta, daire şeklinde doğrayın ve bir kaba alın. Krema ve oda sıcaklığındaki tereyağını ilave edip patatesleri karıştırın. Kabın içerisine rendelenmiş kaşar peyniri, tuz, muskat rendesi, karabiber, pul biber ve taze kekik ekleyerek patateslerle harmanlayın. AutoCook Pro haznesine patatesleri yayın ve spatula ile bastırarak her tarafının eşit olmasını sağlayın.

AutoCook Pro’nun kapağını kapatın, fırınlama programına gelin, uzun seçeneğini seçin ve Başla tuşuna basın. Bitiş sinyalini duyduğunuzda kırmızı tane biber, taze biberiye ve doğranmış frenk soğanı ile süsleyerek servis edebilirsiniz.

Malzemeler

  • 150 ml krema
  • 50 gr tereyağı
  • 150 gr rendelenmiş kaşar peyniri
  • 1 tutam taze kekik
  • 1 tutam biberiye
  • 3 adet patates
  • 1 tutam tuz
  • 1 tutam karabiber
  • 1 tutam pul biber
  • 1 adet müskat rendesi
  • 1 tutam doğranmış Frenk soğanı