Avokadolu Kırmızı Levrek Ceviche

Avokadolu Kırmızı Levrek Ceviche

Tarif

Bir kasede soğan, sarımsak, narenciyelerin kabuklarının rendesi ve suları, mango ve balığı birleştirin. Tuzlayın ve birleştirmek için hafifçe karıştırın. 20-30 dakika buzdolabında soğutun.

 

Servis etmeden önce avokado ve kişnişi ekleyin ve hafifçe karıştırın. Ceviche'yi tek başına veya muz cipsi veya tortilla cipsi ile birlikte servis edin.

 

Tarif Notu:
Muhteşem bir sunum için narenciyenin içini boşaltın ve misafirlerinizi etkilemek için ceviche’yi içinde servis edin.

Malzemeler

  • ⅓ su bardağı kırmızı soğan, ince kıyılmış
  • 1 diş sarımsak, ince kıyılmış
  • 2 misket limonu, kabukları rendelenmiş ve suyu sıkılmış
  • 1 portakal, kabuğu rendelenmiş ve suyu sıkılmış
  • ½ su bardağı doğranmış mango
  • 227 gr derisiz taze levrek, 6 mm’lik küpler halinde kesilmiş
  • koşer tuzu
  • 1 yemek kaşığı sızma zeytinyağı
  • 1 avokado, çekirdeği çıkarılmış ve küçük doğranmış
  • 2 yemek kaşığı taze kişniş, ince doğranmış (garnitür için daha fazlası)

 

Benzer Tarifler