Yayınlandığı Program: à la şerife Yayın tarihleri: Salı 28 Ocak saat 18:30 | Çarşamba 29 Ocak saat 09:45

Tarif

Yedikule marulları kaseye alın.

İçerisine nar tanelerini ekleyin.

Avokado dilimleyin.

Salata sosu

Hardal

Hibisküs sirkesi

Zeytinyağ

1/3 oranında ekleyin. ( 3 kaşık yağ ise 1 kaşık asit koyun)

Tuz, karabiber ekleyin ve çalkalayın.

Sonrasında tatlılık vermesi için biraz bal ekleyebilirsiniz.

Salata malzemelerinin üzerine dökün, elle karıştırın.

Malzemeler

  • Yedikule Marulu
  • Nar
  • Avokado
  • Hardal
  • Hibisküs sirkesi
  • Zeytinyağ
  • Tuz
  • Karabiber
  • Bal

Benzer Tarifler