Tarif

Ayvaların kabuklarını soyun, ikiye bölüp çekirdeklerini alın. Kabukları ve çekirdekleri AutoCook Pro’nun haznesine dizip üzerine ayvaları yerleştirin. Ayvaların üzerine limon suyu ekleyin. AutoCook Pro'nun panelinde buhar programına gelin ve orta seçeneğini seçin. Kapağın üzerindeki kolu çevirerek düdüklü fonksiyonunu aktif hale getirin, düşük buhar basıncı seçeneğine alarak Başla tuşuna basın.* 100 gr şeker ilave edin ve AutoCook Pro'nun kapağını kapatın. Bitiş sinyalini duyduğunuzda kapağı açın. Haznedeki ayvaları ayrı bir tabağa alın. Soğuduktan sonra üzerine kaymak ilave ederek servis edebilirsiniz.

Malzemeler

  • 2 adet ayva
  • 1 adet limon
  • 100 gram şeker

Ek olarak:

  • 1 tutam kaymak