Tarif

Zencefili rendenin ince tarafından rendeleyin.

İçerisine limon suyu ve zeytin yağını koyun.

Sarımsağı tuzla dövün ekleyin.

Kereviz ve ayvaları soyup rendenin buyuk kısmından  zencefilli karışımın içine   rendeleyip karıştırın. Süzme yoğurdu ilave edin ve iyice karıştırdıktan sonra servis tabağına alın.

Üzerini dövülmüş ceviz ile süsleyerek servis edin.

Malzemeler

  • 2 adet kereviz
  • 1 adet ayva
  • 1 adet limon suyu
  • 1 adet kök zencefil
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 2 yemek kaşığı dövülmüş ceviz içi
  • 500 gr süzme yoğurt
  • 2 diş sarımsak
  • 1 tutam tuz

Benzer Tarifler