Tarif
Patatesleri haşlayın ve dörde bölün.
Elmaları küp küp doğrayın.
Ballı Hardallı Mayonez
Yumurta sarısını cam kaba alın. Üzerine hardal ve elma sirkesi ekleyin.
Bir çırpıcı yardımıyla önce yavaş yavas çırpın.
Biraz zeytinyağı ekleyin ve çırpmaya devam edin.
Kademeli bir şekilde yağ ekleme ve çirpma işlemine devam edin.
İstenilen kıvama geldiğinde tuz ve karabiber ekleyin.
Birleştirme
Sosu patateslere karıştırarak yedirin.
Üzerine soğan turşusu ve frenk soğanı ekleyin.
Tuzu kontrol edin.
En son yeniden zeytinyağı ve karabiber ekleyerek servis edebilirsiniz.
Malzemeler
Bebek patates
Granny elma
Soğan turşusu
Frenk soğanı
Ballı Hardallı Mayonez
2 yumurta sarısı
1 tatlı kaşığı hardal
2-3 damla elma sirkesi
Zeytinyağı