Yayınlandığı Program: à la şerife Yayın tarihleri: Perşembe 22 Ekim saat 08:00 | Perşembe 22 Ekim saat 16:15

Tarif

Patatesleri haşlayın ve dörde bölün.

Elmaları küp küp doğrayın.

 

Ballı Hardallı Mayonez

Yumurta sarısını cam kaba alın. Üzerine hardal ve elma sirkesi ekleyin.

Bir çırpıcı yardımıyla önce yavaş yavas çırpın.

Biraz zeytinyağı ekleyin ve çırpmaya devam edin.

Kademeli bir şekilde yağ ekleme ve çirpma işlemine devam edin.

İstenilen kıvama geldiğinde tuz ve karabiber ekleyin.

 

Birleştirme

Sosu patateslere karıştırarak yedirin.

Üzerine soğan turşusu ve frenk soğanı ekleyin.

Tuzu kontrol edin.

En son yeniden zeytinyağı ve karabiber ekleyerek servis edebilirsiniz.

Malzemeler

Bebek patates

Granny elma

Soğan turşusu

Frenk soğanı

Ballı Hardallı Mayonez

2 yumurta sarısı

1 tatlı kaşığı hardal

2-3 damla elma sirkesi

Zeytinyağı

Benzer Tarifler