İnternet sitemizde yaşayacağınız deneyimi arttırmak, size özel reklamlar çıkarmak ve ayarlarınızı hatırlamak için ilk ve üçüncü parti çerezlerini kullanıyoruz. Devam ederseniz, çerez kullanımını onaylamış olacaksanız. Daha fazla bilgi için (örneğin çerez kullanımının nasıl kaldırılacağı ile ilgili) çerez politikası sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Tamam
advertisement
Gelişmiş aramayı açGelişmiş aramayı gizle

Bagel

Oylama 0/5
Fırınınızı önceden 200 dereceye ısıtın.
Unu, suyu ve mayayı hamur kıvamını elde edene kadar yaklaşık 4 dakika yoğurun. Tereyağını ve tuzu ekleyip 8 dakika kadar daha yoğurun. Streç filmle örttüğünüz bir kapta hamuru yaklaşık 40 dakika kabarmaya bırakın. 6 top hamur yapın, topların ortasına başparmaklarınızla delik açın ve bagel yapmaya devam edin; veya uzun bir şerit hâlinde hamuru açın, ucunu elinizin etrafından dolayın ve bagel yapana kadar yuvarlayın. Bagelleri pişirme kağıdının üstüne yerleştirin ve 35 dakika boyunca kabarmaya bırakın.

Yumurtaları çırpın ve bagellerin üstüne sürün. Bagellerin üstüne haşhaş veya susam serpip üstleri kızarana kadar 20 dakika fırında pişirin.
Çocuklar için:
Hayır
Vejetaryenler için:
Hayır
Aşçı: Rudolph van Veen