Tarif

Belirtilen malzemeleri pürüzsüz bir hamur kıvamına getirin ve en az 1 saat boyunca buzdolabında bekletin.

Fırınınızı önceden 180 dereceye ısıtın. Bal kabağını soyun ve doğrayın. Soğanı ve sarımsağı soyun. Soğanı dilimleyin ve sarımsağı doğrayın. Bal kabağını küçük Hindistan cevizi tozu, toz tarçın, viski, soğan ve sarımsakla karıştırın. 10 dakika fırın kapında pişirin. Karışımı soğumaya bırakın.

Fırınınızı önceden 210 dereceye ısıtın. Hamuru açın ve turta kalıbını yağlayın. Yumurtayı kremayla çırpın. Frenk soğanlarını doğrayın ve içine ekleyin.

Turta kalıbının üstüne bal kabağı dolgusunu yayın ve üstüne yumurta karışımını ekleyin. 25 dakika pişirin.

Malzemeler

Hamur için

  • 258 gram un
  • 170 gram soğuk tereyağı
  • 130 gram krem peynir
  • 3 yemek kaşığı soğuk su
  • 1 1.5 yemek kaşığı sirke
  • 1 tatlı kaşığı kabartma tozu
  • 1 tutam tuz

Dolgu için

  • 500 gram bal kabağı
  • 1 adet soğan
  • 2 diş sarımsak
  • 1 tatlı kaşığı küçük Hindistan cevizi
  • 1 tatlı kaşığı tarçın
  • 1 miktar viski
  • 1 baş Frenk soğanı
  • 4 adet yumurta
  • 200 mililitre krema
  • 75 gram pikan cevizi

Benzer Tarifler