İnternet sitemizde yaşayacağınız deneyimi arttırmak, size özel reklamlar çıkarmak ve ayarlarınızı hatırlamak için ilk ve üçüncü parti çerezlerini kullanıyoruz. Devam ederseniz, çerez kullanımını onaylamış olacaksanız. Daha fazla bilgi için (örneğin çerez kullanımının nasıl kaldırılacağı ile ilgili) çerez politikası sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Tamam
advertisement
Gelişmiş aramayı açGelişmiş aramayı gizle

Balık Ekmek

Oylama 0/5
Bayat ekmeği yatay bir şekilde incecik kesin. İsterseniz merdane ya da bir kavanoz yardımızla daha da inceltebilirsiniz. 

Ekmekleri balık filetolarının üzerine yerleştirin ve balıkları kaplayacak şekilde biçimlendirin.

Ardından kızgın tavada balık ekmeğinizin iki tarafını da kızartın.

Daha sonra 240 derece fırında 5 dakika  boyunca fırınlayın.

Limon ve roka ile servis edebilirsiniz.

Balıkları roka ve limon ile servis edebilirsiniz.

Çocuklar için:
Hayır
Vejetaryenler için:
Hayır
Aşçı: Gabriele Sponza