Tarif

Derin bir tencerede ketçap, Worchestershire sos, çiçek balı, elma sirkesi, şeker, domates salçası, soya sosu, paprika ve zeytinyağını karıştırın ve yaklaşık 10 dakika kadar bu karışımı pişirin.

Bir fırın tepsisine tavukları ekleyin. Bu karışımı tavukların üzerine dökün ve önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında pişirin. Kereviz sapını ince ince doğrayın ve küflü peynir, krema ile beraber bir kase içinde karıştırın. Tavuklar hazır olduğunda krema ile beraber servis edin.

Malzemeler

  • 20 adet kemikli tavuk kanadı
  • 1 su bardağı ketçap
  • 1 yemek kaşığı Worcestershire sosu
  • 1 yemek kaşığı çiçek balı
  • 1 çeyrek çay bardağı elma sirkesi
  • 1 tatlı kaşığı esmer şeker
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 tatlı kaşığı soya sosu
  • 1 çay kaşığı toz paprika
  • 1 yarım su bardağı küflü peynir
  • 3 dal kereviz sapı
  • 1 yarım çay bardağı krema
  • 1 çeyrek çay bardağı zeytinyağı
  • 1 tatlı kaşığı karabiber
  • 1 tatlı kaşığı tuz

Benzer Tarifler