Barbeküde Chimmichurri Soslu Rib Eye Bifteği

Barbeküde Chimmichurri Soslu Rib Eye Bifteği

Tarif

  • Barbeküyü orta ateşte ısıtın. Biftekleri zeytinyağı ile ovalayın. Bifteği barbeküye atın ve orta az pişmiş için her iki tarafını 8 dakika boyunca pişirin. Ancak bu süre size ve bifteğinizi nasıl sevdiğinize bağlı. Barbeküden alın ve bifteği pişirdiğiniz zamanın yarısı kadar dinlendirin.
  • Bu arada, Chimmichurri  sosu için otlarınızı evdeki en keskin bıçakla doğramalısınız. Ama çıldırmış gibi doğramayın yoksa  otların tadı kesilmiş çimen parçası gibi bir şeye benzer. Kalan tüm malzemeleri bir kaseye alın, baharatlayın ve tadına bakın. Otlar arasında bir denge, acı biber ve sarımsaktan elde edilen arka planda bir ısı, asitlik ve tuz olsun istiyorsunuz. Zeytinyağı her şeyi bir araya getirecek.

Malzemeler

  • 600 g parça Cape Grim rib eye bifteği
  • Zeytinyağı, ovmak için

Chimmichurri

  • ¼ demet kişniş, yaprakları ayrılmış
  • ¼ demet maydanoz, yaprakları ayrılmış
  • 1 yeşil acı biber, çekirdekleri çıkarılmış ve ince doğranmış
  • 1 diş sarmısak, ince doğranmış
  • 1 limonun rendelenmiş kabuğu ve suyu
  • 2 yemek kaşığı sızma zeytinyağı
  • Tuz ve biber

Benzer Tarifler