İnternet sitemizde yaşayacağınız deneyimi arttırmak, size özel reklamlar çıkarmak ve ayarlarınızı hatırlamak için ilk ve üçüncü parti çerezlerini kullanıyoruz. Devam ederseniz, çerez kullanımını onaylamış olacaksanız. Daha fazla bilgi için (örneğin çerez kullanımının nasıl kaldırılacağı ile ilgili) çerez politikası sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Tamam
advertisement
Gelişmiş aramayı açGelişmiş aramayı gizle

Becel Tombik Ev Künefesi

Oylama 0/5

Peyniri küp şeklinde doğrayın.

Kadayıfı geniş bir kaba alın. Becel'i eritip, üzerine gezdirin ve elinizle didikleyerek açın.

Kadayıftan bir avuç kadar alın ve avucunuzun içinde ortasını açıp peynir koyun. Diğer elinizin yardımıyla yuvarlayın ve fırın tepsisine yerleştirin. Kalan kadayıfıda aynı şekilde hazırlayın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzerleri pembeleşene kadar pişirin.

Şerbeti için toz şeker ve suyu bir tencereye koyup kaynatın. Limon suyunu ekleyip, bir taşım daha kaynatın ve soğumaya bırakın. Pişen tatlıları, ılındıktan sonra servis tabağına çıkarın.Soğuk şerbeti, ılık tatlının üzerine gezdirip, dondurma ve toz Antep fıstığı ile süsleyerek servis yapın.

Çocuklar için:
Evet
Vejetaryenler için:
Evet