Tarif

Fırınınızı önceden 80 dereceye ısıtın. Yumurta beyazlarını yağsız bir kapta çırpın ve yumuşak, beyaz, pürüzsüz bir kıvama gelene kadar azar azar şekeri ekleyin. Kremayı, krema sıkma torbasına koyun ve bir pişirme kağıdına, ortadan dışarı doğru 24 santim çapında sarmal halkalar çizin.

Kremayı yaklaşık 4 saat boyunca kuruyana kadar fırında bekletin. Kuruyan kremayı erimiş beyaz çikolatayla kaplayın.

Kremayı katılaşana kadar şekerle karıştırın ve krema sıkma torbasına koyun. İki mereng halkasının üstüne kremayı sıkın. Altlara çilekleri dizin ve pasta oluşana kadar aynı işleme devam edin. Üstünü çileklerle süsleyin ve pudra şekeriyle servis edin.

Malzemeler

Malzemeler

  • 50 gram yumurta beyazı
  • 100 gram şeker
  • 100 gram beyaz çikolata
  • 500 mililitre krem şanti
  • 75 gram şeker
  • 250 gram çilek
  • 1 miktar pudra şekeri

Benzer Tarifler