Tarif

Kiş hamuru için tereyağı, un ve kremayı bir kase içinde karıştırın ve bir hamur elde edin. Kiş hamurunu kiş tepsisine yerleştirin. Kiş hamurunun üzeri için köy peyniri, ince doğranmış dereotu, taze kekiği ve fesleğeni karıştırın. Kiş hamurunun üstüne iç malzemesini ekleyin. İkiye kesilmiş kiraz domatesleri üzerine dizin ve önceden ısıtılmış 200 derece fırında pişirin.

Malzemeler

  • 200 gram un
  • 3 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 adet yumurta sarısı
  • 1 çeyrek çay bardağı krema
  • 1 yarım demet dereotu
  • 3 dal taze kekik
  • 10 adet çeri domates
  • 1 çeyrek demet fesleğen
  • 6 dilim köy peyniri
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı karabiber

Benzer Tarifler