İnternet sitemizde yaşayacağınız deneyimi arttırmak, size özel reklamlar çıkarmak ve ayarlarınızı hatırlamak için ilk ve üçüncü parti çerezlerini kullanıyoruz. Devam ederseniz, çerez kullanımını onaylamış olacaksanız. Daha fazla bilgi için (örneğin çerez kullanımının nasıl kaldırılacağı ile ilgili) çerez politikası sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Tamam
advertisement
Gelişmiş aramayı açGelişmiş aramayı gizle

Bıldırcın

Oylama 0/5

1 litre suya 50 gr tuz ve 20 gr şeker ekleyip karıştırın. Bir gece boyunca bıldırcını bu suda bekletin.

Beklettiğiniz bıldırcını sudan çıkartıp ikiye ayırın.

Bir tavada tereyağını eritin. Biberiye ve kekiği ekleyin.

Bıldırcını tavaya alın fırça yardımıyla tereyağını ve baharatları bıldırcına sürerek pişirin.

Daha sonra 200 derecede 10 dakika fırınlayın. 

Dilerseniz fırında patates ile servis edebilirsiniz.

Çocuklar için:
Hayır
Vejetaryenler için:
Hayır
Aşçı: Gabriele Sponza