İnternet sitemizde yaşayacağınız deneyimi arttırmak, size özel reklamlar çıkarmak ve ayarlarınızı hatırlamak için ilk ve üçüncü parti çerezlerini kullanıyoruz. Devam ederseniz, çerez kullanımını onaylamış olacaksanız. Daha fazla bilgi için (örneğin çerez kullanımının nasıl kaldırılacağı ile ilgili) çerez politikası sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Tamam
advertisement
Gelişmiş aramayı açGelişmiş aramayı gizle

Boboti

Oylama 0/5
Soğanı soyup doğrayın, ayçiçeği yağında soteleyin. Paprika, köri, zencefil, cayenne biberi, şeker ve tuz ekleyip 2-3 dakika hepsini soteleyin. Elmaları soyup küp küp doğrayın. Karışımı ocaktan alıp domatesleri, elma küplerini, domates ezmesini, sirkeyi, Worchestershire sosunu ve reçeli ekleyin. Karışımı kaynatın ve 2-3 dakika kısık ateşte pişirin. Kıymayı ekleyip iyice karıştırın. Ekmek dilimlerinin kabuklarını ayırın ve kare kare kesin. Birkaç dakika süte batırın. Ekmekleri sıkın ve domatesli etli sosa ekleyin. Sütü saklayın. Sosu ara sıra karıştırarak, sıvıların çoğunluğu buharlaşana kadar, 30 dakika kısık ateşte pişirin. Tuz ve karabiberle tatlandırıp bir kaşık yardımıyla fırına dayanıklı bir kaba aktarın. Yumurtaları sütle beraber çırpın ve bu karışımı etin üstüne dökün. Yumurtalı karışımı defne yapraklarıyla süsleyin. Yumurtalar pişene kadar, önceden 180 dereceye getirdiğiniz fırında 15-20 dakika tutun.
Çocuklar için:
Hayır
Vejetaryenler için:
Hayır
Aşçı: Rudolph van Veen