Tarif

Bonfileyi kalın dilimler halinde kesin ve sarımsağı ince doğrayın ve zeytinyağı ile karıştırıp ete sürün. Eti aliminum folyo içerisine yerleştirip güzelce kapatın ve dinlendirin.

Bebek sebzelerinizi şeritler halinde uzunlamasına kesin
domateslerinizi dilimleyin. Bir kase içerisine mayonezi koyup tatlı biber, doğranmış turşu ekleyip güzelce karıştırın. Bonfileyi folyo ile güzelce yağsız bir tavada pişirin ve dilimleyin. Ekmeklerinizi uzunlamasına ikiye kesin ve üzerine taneli hardalı sürüp ürünlerinizi istediğiniz sıra ile ekmeklere yerleştirin.

En üstüne parmesan peynirini rendeleyip önceden 200 C'ye ısıtılmış fırına koyup peynir eriyene kadar pişirin.

Malzemeler

  • 500 gram dana bonfile
  • 3 diş sarımsak
  • 3 yemek kaşığı mayonez
  • 3 adet bebek patlıcan
  • 3 adet bebek kabak
  • 3 adet bebek sarı kabak
  • 4 adet bebek havuç
  • 2 adet domates
  • 4 adet tatlı turşu
  • 2 adet baget ekmeği
  • 1 çay kaşığı toz paprika
  • 100 gram parmesan peyniri
  • 2 yemek kaşığı taneli hardal
  • 1 ölçü zeytinyağı
  • 1 tutam tuz
  • 1 tutam karabiber

Benzer Tarifler