Tarif

Sarımsağı güzelce tuz yardımı ile ezin ardından tüm likitleri sarımsağı dövdüğünüz havana ekleyin.

Diğer tarafta domates küp doğrayın ve frenk soğanını kıyın.

Tüm malzemeleri derin bir kapta karışıtırp yarım saat dinlendirip servis edin.


Sarımsağı güzelce tuz yardımı ile ezin ardından tüm likitleri sarımsağı dövdüğünüz havana ekleyin.

Diğer tarafta domates küp doğrayın ve frenk soğanını kıyın.

Tüm malzemeleri derin bir kapta karışıtırp yarım saat dinlendirip servis edin.

Malzemeler

  • 600 gr haşlanmış börülce
  • 54 gr balsamik sirke
  • 16 gr sherry sirkesi
  • 5 gr sarımsak
  • 42 gr zeytinyağı
  • 10 gr Frenk soğanı
  • 70 gr kırmızı köz biber küp doğranmış
  • 1 tane domates
  • 1 tutam tuz
  • 1 tutam karabiber

Benzer Tarifler