Bostock

Bostock

Tarif

Tereyağını, 50 gram şekeri, yumurtayı ve badem ununu karıştırın. Suyu, şekeri ve akçaağaç şurubunu kaynatın. Portakalı dilimleyin. Portakal dilimlerini şuruba koyup soğumaya bırakın. Fırını 180 dereceye getirin. Brioche’u dilimleyin, dilimleri pişirme kağıdı serdiğiniz fırın tepsisine koyun ve üstlerine portakallı şurup dökün. Brioche dilimlerine badem ezmesi sürün. Üstlerine yaprak badem serpiştirin ve iyice bastırın. Sonra pudra şeker dökün. Bostock’ları fırında kızarana kadar 13 dakika pişirin.

Malzemeler

  • 40 gram yumuşak tereyağı
  • 150 gram şeker
  • 1 adet yumurta
  • 50 gram badem unu
  • 100 mililitre su
  • 100 gram akçaağaç şurubu
  • 1 adet portakal
  • 1 adet brioche
  • 200 gram dilimlenmiş badem
  • 1 ölçü pudra şekeri

Benzer Tarifler