İnternet sitemizde yaşayacağınız deneyimi arttırmak, size özel reklamlar çıkarmak ve ayarlarınızı hatırlamak için ilk ve üçüncü parti çerezlerini kullanıyoruz. Devam ederseniz, çerez kullanımını onaylamış olacaksanız. Daha fazla bilgi için (örneğin çerez kullanımının nasıl kaldırılacağı ile ilgili) çerez politikası sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Tamam
advertisement
Gelişmiş aramayı açGelişmiş aramayı gizle

Bostock

Oylama 0/5
Tereyağını, 50 gram şekeri, yumurtayı ve badem ununu karıştırın. Suyu, şekeri ve akçaağaç şurubunu kaynatın. Portakalı dilimleyin. Portakal dilimlerini şuruba koyup soğumaya bırakın. Fırını 180 dereceye getirin. Brioche’u dilimleyin, dilimleri pişirme kağıdı serdiğiniz fırın tepsisine koyun ve üstlerine portakallı şurup dökün. Brioche dilimlerine badem ezmesi sürün. Üstlerine yaprak badem serpiştirin ve iyice bastırın. Sonra pudra şeker dökün. Bostock’ları fırında kızarana kadar 13 dakika pişirin.
Çocuklar için:
Evet
Vejetaryenler için:
Evet
Aşçı: Rudolph van Veen