Carpaccio

Carpaccio

Tarif

Bonfileyi buzdolabında dinlendirdikten sonra incecik dilimleyin.

Tuz ve karabiber ekleyin.

Soğanı ve sarımsağı kestikten sonra tavada pişirin. Biberiye ve kekiği ekleyerek tatlandırın.

Hardal tohumunu da döverek tavadaki karışıma ekleyin.

Aromaları çıkınca tavadan alın ve tavayı tekrar kızdırdıktan sonra eti çok az mühürleyin. 

Tabağa yerleştirin ve marinesinde de kullandığınız malzemeleri de üzerine dökerek servis edin.

Malzemeler

  • 50 gr hardal tohumu
  • 5 diş sarımsak
  • 50 gr kapari
  • 100 gr zeytinyağı
  • 200 gr soğan
  • 10 dal taze kekik
  • 5 dal biberiye
  • 1 tutam tuz
  • 1 tutam karabiber

Benzer Tarifler