İnternet sitemizde yaşayacağınız deneyimi arttırmak, size özel reklamlar çıkarmak ve ayarlarınızı hatırlamak için ilk ve üçüncü parti çerezlerini kullanıyoruz. Devam ederseniz, çerez kullanımını onaylamış olacaksanız. Daha fazla bilgi için (örneğin çerez kullanımının nasıl kaldırılacağı ile ilgili) çerez politikası sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Tamam
advertisement
Gelişmiş aramayı açGelişmiş aramayı gizle

Carpaccio

Oylama 0/5

Bonfileyi buzdolabında dinlendirdikten sonra incecik dilimleyin.

Tuz ve karabiber ekleyin.

Soğanı ve sarımsağı kestikten sonra tavada pişirin. Biberiye ve kekiği ekleyerek tatlandırın.

Hardal tohumunu da döverek tavadaki karışıma ekleyin.

Aromaları çıkınca tavadan alın ve tavayı tekrar kızdırdıktan sonra eti çok az mühürleyin. 

Tabağa yerleştirin ve marinesinde de kullandığınız malzemeleri de üzerine dökerek servis edin.

Çocuklar için:
Hayır
Vejetaryenler için:
Hayır
Aşçı: Gabriele Sponza