Tarif

750 ml süte Carte d’Or Vanilyalı Puding'i ekleyerek hazırlıyoruz. Şeftalileri soyup ince ince dilimliyoruz ve tavada erittiğimiz margarinde orta ateşte esmer şekerle karamelize olana kadar pişiriyoruz.

Bir borcamın altına karamelize şeftalileri yerleştirip üzerine vanilyalı pudingi döküyoruz. Rondoda çektiğiniz bebe bisküvilerine eritilmiş margarini ekleyip pudingin üzerine sıkıca yayıyoruz. Buzdolabında iki saat beklettiğiniz şef puding tartını ters çevirip servis ediyoruz.

Malzemeler

  • 1 kilogram şeftali
  • 4 çorba kaşığı hidrojene bitkisel margarin
  • 1 su bardağı esmer şeker
  • 1 paket Carte d'Or Vanilyalı Puding
  • 1 paket bebek bisküvisi
  • 750 mililitre süt
  • 4 çorba kaşığı eritilmiş margarin

Benzer Tarifler