İnternet sitemizde yaşayacağınız deneyimi arttırmak, size özel reklamlar çıkarmak ve ayarlarınızı hatırlamak için ilk ve üçüncü parti çerezlerini kullanıyoruz. Devam ederseniz, çerez kullanımını onaylamış olacaksanız. Daha fazla bilgi için (örneğin çerez kullanımının nasıl kaldırılacağı ile ilgili) çerez politikası sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Tamam
advertisement
Gelişmiş aramayı açGelişmiş aramayı gizle

Charlotte Russe

Adımlar

  1. Prev1/2Next

    Hazırlık:

    Vanilyalı bavyera kreması:


    Vanilya çubuklarını boydan boya kesip içlerini kazıyın. Sütü, vanilya ve çubuklarla birlikte kaynatıp 10 dakika pişirin. Vanilya çubuklarını çıkarın. Jelatini soğuk suya koyun. Yumurta sarısıyla şekeri köpürene kadar çırpıp süt ekleyin. Kremayı tekrar tencereye alıp kaynatmadan, kısık ateşte pişirin. Tencereyi ocaktan alın. Jelatinin suyunu sıkıp kremaya karıştırın. Kremayı soğumaya bırakın. Kremayı yoğurt kıvamına gelene kadar çırpın, vanilyalı kremaya karıştırın. Vanilyalı musu kalıba dökün ve buzdolabında en az iki saat bekletin.
  2. Prev2/2Next

    Süsleme:

    Kremayla şekeri sertleşene kadar çırpın. Kremayı başlıklı krema torbasına doldurun. Puding kalıbını sıcak suya sokun ve katılaşan Bavyera kremasını çıkarın. Kremanın etrafına kedidillerini yan yana dizin, bu sırada yapışmaları için biraz krema kullanın. Etrafını kurdeleyle hafifçe bağlayın. Portakalı soyup dilimleyin ve reçelle karıştırın. Charlotte Russe’u krema ve portakalla süsleyin.
Oylama 0/5
Çocuklar için:
Evet
Vejetaryenler için:
Hayır
Aşçı: Rudolph van Veen