İnternet sitemizde yaşayacağınız deneyimi arttırmak, size özel reklamlar çıkarmak ve ayarlarınızı hatırlamak için ilk ve üçüncü parti çerezlerini kullanıyoruz. Devam ederseniz, çerez kullanımını onaylamış olacaksanız. Daha fazla bilgi için (örneğin çerez kullanımının nasıl kaldırılacağı ile ilgili) çerez politikası sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Tamam
advertisement
Gelişmiş aramayı açGelişmiş aramayı gizle

Çikolata Kremalı Mereng

Adımlar

  1. Prev1/2Next

    Hazırlık:

    Mereng:


    Fırını 80 dereceye ayarlayın. Yumurta akıyla toz şekeri sert tepecikler elde edene kadar çırpın. Pudra şekeriyle mısır unu ekleyin. Merengi yumuşak başlıklı bir krema torbasına doldurun ve pişirme kağıdı serdiğiniz bir fırın tepsisine küçük spiraller sıkın. Merengi fırında en az 2 saat kurutun. Bir gece boyunca kurutursanız en iyi sonuçlara ulaşırsınız.
  2. Prev2/2Next

    Çikolatalı krema:

    Çikolatayı parçalayın. Kremayı kaynatın ve kremayla romu çikolatanın üstüne dökün. Yumuşak bir krema oluşana kadar karıştırın. Kremayı koyulaşıp sıkılabilecek hâle gelene kadar yaklaşık 30 dakika soğumaya bırakın. Sonra krema torbasına doldurun ve merenglerin yarısının düz tarafına spiral şeklinde sıkın. Kremanın ortasına bir kaşık ahududu reçeli koyun. Bunun üstüne krema sürülmemiş bir merengin düz tarafını bastırın. Merengleri cupcake kalıplarıyla servis edin ve üstlerine kakao tozu serpin.
Oylama 0/5
Çocuklar için:
Hayır
Vejetaryenler için:
Evet
Aşçı: Rudolph van Veen