İnternet sitemizde yaşayacağınız deneyimi arttırmak, size özel reklamlar çıkarmak ve ayarlarınızı hatırlamak için ilk ve üçüncü parti çerezlerini kullanıyoruz. Devam ederseniz, çerez kullanımını onaylamış olacaksanız. Daha fazla bilgi için (örneğin çerez kullanımının nasıl kaldırılacağı ile ilgili) çerez politikası sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Tamam
advertisement
Gelişmiş aramayı açGelişmiş aramayı gizle

Çikolata Salamı

Oylama 0/5
Kuru üzümleri Vin Santo’da ıslatın. Bademleri kuru bir tavada kızarana kadar kavurun. Çikolatayı ince ince doğrayın ve benmari usulü eritin. Sonra ocaktan alın ve tereyağıyla karıştırın. Bisküviyi, kedidilini ve kabuk şekerlemesini ince ince doğrayın. Kuru üzümleri süzün. Bisküviyi, şekerlemeyi, portakalı ve kuru üzümü çikolataya katın. Tezgahın üstünde iki parça streç filmi üst üste koyun. Üstüne karışımı yayın ve yuvarlayarak salam şekli verin. Kenarlarını kıvırıp kapatın. Salamı buzdolabında iki saat bekletin. Salamı streç filmden çıkarın ve dilimleyin.
Çocuklar için:
Hayır
Vejetaryenler için:
Evet
Aşçı: Rudolph van Veen