İnternet sitemizde yaşayacağınız deneyimi arttırmak, size özel reklamlar çıkarmak ve ayarlarınızı hatırlamak için ilk ve üçüncü parti çerezlerini kullanıyoruz. Devam ederseniz, çerez kullanımını onaylamış olacaksanız. Daha fazla bilgi için (örneğin çerez kullanımının nasıl kaldırılacağı ile ilgili) çerez politikası sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Tamam
advertisement
Gelişmiş aramayı açGelişmiş aramayı gizle

Çikolata Soslu Churro

Adımlar

  1. Prev1/2Next

    Churro:

    Süt, su, tereyağı ve tuzu bir tencerede kaynatın. Unu da ekleyip karışımı beş dakika daha kaynatın. Tencereyi ocağın üstünden alıp yumurtaları tek tek içine katın. Karışımı, düz uçlu bir krema torbasına aktarın.

    Yağı, 180 derecede kaynatın. Şekerle toz tarçını karıştırın.

    Krema torbası yardımıyla, şerit şeklinde parçalar hazırlayıp tavada kızartın. Kızarttığınız parçaları, yağlarını çekmesi için bir kağıt havlunun üstüne koyun. Ardından, şekerli ve tarçınlı karışıma batırın.
  2. Prev2/2Next

    Çikolatalı sos:

    Çubuk vanilyayı ikiye bölüp özünü çıkarın. Süt, krema, şekerin yarısı ve vanilyayı bir arada kaynatın. Kalan şekerle yumurta sarılarını karıştırın. Kaynayan kremayı, yumurtaların üstüne döküp iyice karıştırın.

    Karışımı tekrar tencerenin içine döküp, mütemadiyen karıştırarak bir miktar pişirin. Çikolataları kesip sosun içine atın, eriyene dek karıştırın.
Oylama 0/5
Çocuklar için:
Hayır
Vejetaryenler için:
Hayır
Aşçı: Rudolph van Veen