Tarif

Biberiye, sarımsak ve zeytinyağı ile bir marine hazırlayın ve temizlediğiniz bonfileye sürüp streç film ile sıkıca sarıp dinlendirin. Balsamik sirke, nar ekşisi, limon ve mayonez ile bir sos hazırlayın. Kaparileri ve soyulmuş arpacık soğanları zeytinyağı ile hafifçe bir sote tavasında pişirin.

Bonfileyi ince dilimlere kesin ve servis tabağa yerleştirin. Üzerine taze roka ve parmesan peynirini ekleyip arpacık soğan ve kapari karışımını ilave edin. Sosu üzerinde gezdirdikten sonra, kaya tuzu ile servis edin.

Malzemeler

  • 1 kilogram bonfile
  • 1 yarım demet biberiye
  • 1 demet roka
  • 1 diş sarımsak
  • 6 dilim parmesan peyniri
  • 2 adet arpacık soğanı
  • 1 çeyrek çay bardağı kapari
  • 1 yarım çay bardağı zeytinyağı
  • 1 yarım çay bardağı balsamik sirke
  • 1 yemek kaşığı nar ekşisi
  • 2 yemek kaşığı mayonez
  • 2 yemek kaşığı limon
  • 1 tatlı kaşığı kaya tuzu

Benzer Tarifler