İnternet sitemizde yaşayacağınız deneyimi arttırmak, size özel reklamlar çıkarmak ve ayarlarınızı hatırlamak için ilk ve üçüncü parti çerezlerini kullanıyoruz. Devam ederseniz, çerez kullanımını onaylamış olacaksanız. Daha fazla bilgi için (örneğin çerez kullanımının nasıl kaldırılacağı ile ilgili) çerez politikası sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Tamam
advertisement
Gelişmiş aramayı açGelişmiş aramayı gizle

Deniz Ürünleri

Oylama 0/5
Istakozu 100 derecede, 15 dakika boyunca, buharda pişirin. Midyeleri 85 derecede, 10 dakika boyunca, buharda pişirin. 4 dakikadan sonra bir kase karidesi midyelerin yanına ekleyip 6 dakika daha pişirin. Bu arada istiridyeleri istiridye bıçağıyla açın, etini kabuğundan ayırın. Büyün bir tabağı kırılmış buzla doldurun. Deniz ürünlerini buzun üstüne yerleştirin.

Sos için bütün malzemeleri karıştırıp tuz ve karabiberle çeşnilendirin. Sosu da tabağın ortasına koyun.
Çocuklar için:
Evet
Vejetaryenler için:
Hayır
Aşçı: Rudolph van Veen