Yayınlandığı Program: à la şerife Yayın tarihleri: Cuma 19 Ağustos saat 08:30 | Cumartesi 20 Ağustos saat 22:30

Tarif

Elmaları küp küp veya yarım ay şeklinde doğrayın.

Yarım limon suyu, biraz şeker ve un ile karıştırın.

Crumble kalıbına meyveli karışımı koyun.

Üzerine hazırlanan kuru malzeme karışımını ekleyin.

180 derecede  üzeri renk alıp, hafif kızarana kadar pişirin.

İsteğe göre dondurma ile servis edebilirsiniz.

Malzemeler

  • 300 gr un
  • 200 gr soğuk tereyağ
  • Yulaf
  • File badem
  • Kuru üzüm
  • Limon
  • Esmer şeker
  • Tarçın
  • Karanfil
  • Muskat
  • Zencefil

Meyve Malzemeleri

  • Elma
  • Limon
  • Esmer şeker 
  • Un

Benzer Tarifler