Tarif

Elmayı soyup rendeleyin. Bir tavada su ilave etmeden kısık ateşte pişmeye bırakın. Çiğ bademleri küçük küçük doğrayın. Elmalar kendi suyunu çekince çiğ bademleri ve tarçını ekleyip karıştırın. Karışımı servis tabaklarına paylaştırın. Sufleyi ısıtıp üzerine koyun. Bitter çikolatayı benmari usulü eritin. Suflenin üzerine bir top Light vanilyalı dondurma ekleyip üzerine erittiğiniz çikolatayı şerit şeklinde dökün. 


Elmayı soyup rendeleyin. Bir tavada su ilave etmeden kısık ateşte pişmeye bırakın. Çiğ bademleri küçük küçük doğrayın. Elmalar kendi suyunu çekince çiğ bademleri ve tarçını ekleyip karıştırın. Karışımı servis tabaklarına paylaştırın. Sufleyi ısıtıp üzerine koyun. Bitter çikolatayı benmari usulü eritin. Suflenin üzerine bir top Light vanilyalı dondurma ekleyip üzerine erittiğiniz çikolatayı şerit şeklinde dökün.

Malzemeler

  • 4 adet Luppo Sufle
  • 2 adet kırmızı elma
  • 100 gram çiğ badem
  • 1 çeyrek çay kaşığı tarçın
  • 4 top light vanilyalı dondurma
  • 80 gram bitter çikolata