İnternet sitemizde yaşayacağınız deneyimi arttırmak, size özel reklamlar çıkarmak ve ayarlarınızı hatırlamak için ilk ve üçüncü parti çerezlerini kullanıyoruz. Devam ederseniz, çerez kullanımını onaylamış olacaksanız. Daha fazla bilgi için (örneğin çerez kullanımının nasıl kaldırılacağı ile ilgili) çerez politikası sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Tamam
advertisement
Gelişmiş aramayı açGelişmiş aramayı gizle

Elmalı Karamelli Tart

Oylama 5/5
Fırınınızı önceden 200 dereceye ısıtın. Bir tencere ısıtın ve şekeri parça parça karamelize hâle getirin. Karameli kek kalıbına dökün. Elmaları soyun ve dörde bölün, çekirdeğini çıkarın. Elmaları karamelin üstüne yerleştirin.

Milföy hamuru yapraklarını üst üste koyup kek kalıbı boyutunda hamur açın. Hamurda çatalla eşit delikler açın. Hamuru elmaların üstüne yerleştirin ve 45 dakika boyunca pişirin. Keki fırından çıkardıktan sonra ters çevirin.

Servis etmeden önce keki hafif soğuması için bekletin.
Çocuklar için:
Evet
Vejetaryenler için:
Hayır
Aşçı: Rudolph van Veen