İnternet sitemizde yaşayacağınız deneyimi arttırmak, size özel reklamlar çıkarmak ve ayarlarınızı hatırlamak için ilk ve üçüncü parti çerezlerini kullanıyoruz. Devam ederseniz, çerez kullanımını onaylamış olacaksanız. Daha fazla bilgi için (örneğin çerez kullanımının nasıl kaldırılacağı ile ilgili) çerez politikası sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Tamam
advertisement
Gelişmiş aramayı açGelişmiş aramayı gizle

En İyi Balık Sandviçleri

Oylama 0/5
Sandviç ekmeklerini fırına koyun. Patatesi yarım santimetre kalınlığında doğrayın. Küçük bir tencereye alıp üstünü örtecek kadar kaynar su koyun. Kapağını kapatıp pişmeye bırakın. Bir parça pişirme kağıdının üstünde balığı tuz, karabiber, Arnavut biberiyle çeşnilendirin. Sonra üstünü kaplayacak kadar un serpin. Tavaya iki yemek kaşığı sıvı yağ koyun. Balıkları kızarana kadar pişirin. Balıkları çevirdikten sonra üstüne parmesan rendeleyin. Dondurulmuş bezelyeleri patatesin olduğu tencereye koyun. Nane yapraklarını da ekleyip kapağını kapatın. Kornişonları, kapari, marul ve yoğurtla birlikte mutfak robotuna koyun. Maydanozun yapraklı kısmını ve bir limonun suyunu da ekledikten sonra çalıştırın. İsteğinize göre çeşnilendirip bir kaseye dökün. Bezelyeleri ve patatesleri süzün. Mutfak robotunda püre hâline getirin ve istediğiniz şekilde çeşnilendirin. Balıklar tamamen kızardığında sandviç ekmeklerini fırından çıkarın. Bezelyeler, tartar sos, tere tutamları ve limon dilimleriyle servis edin.
Çocuklar için:
Hayır
Vejetaryenler için:
Hayır
Aşçı: Jamie Oliver