İnternet sitemizde yaşayacağınız deneyimi arttırmak, size özel reklamlar çıkarmak ve ayarlarınızı hatırlamak için ilk ve üçüncü parti çerezlerini kullanıyoruz. Devam ederseniz, çerez kullanımını onaylamış olacaksanız. Daha fazla bilgi için (örneğin çerez kullanımının nasıl kaldırılacağı ile ilgili) çerez politikası sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Tamam
advertisement
Gelişmiş aramayı açGelişmiş aramayı gizle

Endivyen Yeşilliği ve Maydanoz ile Yufkaya Sarılmış Rezeneli Kuzu Bonfile

Oylama 0/5
Sarımsakları ince ince doğrayın ve kuru kekik, kimyon ve zeytinyağı ile beraber geniş bir kap içerisinde karıştırın. Kuzu bonfileleri ince ince dilimleyin ve hazırlamış olduğunuz sosla bonfileleri harmanlayın ve buzdolabında 30 dakika dinlendirin. Rezeneyi ince ince doğrayın ve bir tavada taze kekikle beraber 3 dakika kadar pişirin.

Hemen ardından rezeneleri mutfak robotuna ekleyin ve üzerine krema ekleyerek püre haline getirin ve buzdolabında 15 dakika dinlendirin. Kuzu bonfileleri tavada pişirin. Bir tarafta yufkaları açın içerisine endivyen yeşilliğini ve maydanozu yerleştirip üstüne kuzu bonfileleri ekleyerek güzelce sarın. İçerisine hiç yağ koymadan bir tavayı güzelce ısıtın ve sarılı yufkayı her yeri pişene kadar çevirerek pişirin.

Hazırlamış olduğunuz rezene püresi ile servis edin.
Çocuklar için:
Evet
Vejetaryenler için:
Hayır
Program:
Aşçı: Gabriele Sponza