İnternet sitemizde yaşayacağınız deneyimi arttırmak, size özel reklamlar çıkarmak ve ayarlarınızı hatırlamak için ilk ve üçüncü parti çerezlerini kullanıyoruz. Devam ederseniz, çerez kullanımını onaylamış olacaksanız. Daha fazla bilgi için (örneğin çerez kullanımının nasıl kaldırılacağı ile ilgili) çerez politikası sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Tamam
advertisement
Gelişmiş aramayı açGelişmiş aramayı gizle

Enginar

Oylama 0/5
Enginarın sapını ve yapraklarını ayıklayın. Sıktığınız limonu enginarların alt kısmına serpiştirin. Enginarları buharda 100 derecede 45 dakika pişirin. Greyfurdu soyun, dilimlerini çıkarıp suyunu toplayın. Suyunu mayoneze katın. Yengeç etini mayonezleyin. Frenk soğanlarını ince ince doğrayın. Soğanları yengeç salatasına koyup karıştırın, tuz ve karabiber ilave edin. Enginarları soyun, kalbini bir kaşıkla çıkarıp yuvarlak şekilde kesin. Enginarları bir tabağa alın. İçlerine tepeleme bir kaşık yengeç salatası koyun, çevresine de çıkardığınız greyfurt dilimlerini yerleştirin. Roka ve frize salatayla süsleyin.
Çocuklar için:
Evet
Vejetaryenler için:
Hayır
Aşçı: Rudolph van Veen