Tarif

Bonfileyi ve renkli biberleri şeritler halinde kesin ve kuru kekik ile soteleyin. Cheddar peynirini rendeleyin. Böreklik yufkayı açın ve içerisine biberle sotelediğiniz eti ve cheddar peynir rendesini ekleyin. Üstüne taze maydanoz ve rokayı koyup sarın. Yağsız bir tavada yufkayı çıtırlaşıncaya kadar pişirin.

İkiye kesip servis edin.

Malzemeler

  • 2 dilim 180 gramlık dana bonfile dilim
  • 1 adet dolmalık kırmızı biber
  • 1 tatlı kaşığı kekik
  • 1 adet dolmalık yeşil biber
  • 1 adet dolmalık sarı biber
  • 1 demet roka
  • 1 demet maydanoz
  • 6 yemek kaşığı rendelenmiş çedar peyniri
  • 2 adet yufka
  • 1 çeyrek çay bardağı zeytinyağı
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı karabiber

Benzer Tarifler