İnternet sitemizde yaşayacağınız deneyimi arttırmak, size özel reklamlar çıkarmak ve ayarlarınızı hatırlamak için ilk ve üçüncü parti çerezlerini kullanıyoruz. Devam ederseniz, çerez kullanımını onaylamış olacaksanız. Daha fazla bilgi için (örneğin çerez kullanımının nasıl kaldırılacağı ile ilgili) çerez politikası sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Tamam
advertisement
Gelişmiş aramayı açGelişmiş aramayı gizle

Ev Yapımı Naneli Çikolata

Oylama 0/5
Çikolatayı 40 derecede benmari usulü eritin ve üçte ikisini tezgaha dökün. Çikolatayı palet bıçağıyla yayın ve yaklaşık 26 dereceye gelene kadar karıştırın. Soğuyan çikolatayı kalan çikolataya katıp iyice ve hızlıca karıştırın. Sonra çikolatayı krema torbasına doldurun. Nane yapraklarını koparın ve üst kısımları aşağı gelecek şekilde selofan kağıdına dizin. Üstlerine çikolatayı top hâlinde sıkın. Öteki selofan kağıdını çikolataların üstüne kapatın. Başparmağınızla çikolatayı yuvarlak hâle getirin ve sertleşmesi için soğuk bir yere koyun. Çikolataları selofandan çıkarın ve tabakta servis edin.
Çocuklar için:
Evet
Vejetaryenler için:
Evet
Aşçı: Rudolph van Veen