İnternet sitemizde yaşayacağınız deneyimi arttırmak, size özel reklamlar çıkarmak ve ayarlarınızı hatırlamak için ilk ve üçüncü parti çerezlerini kullanıyoruz. Devam ederseniz, çerez kullanımını onaylamış olacaksanız. Daha fazla bilgi için (örneğin çerez kullanımının nasıl kaldırılacağı ile ilgili) çerez politikası sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Tamam
advertisement
Gelişmiş aramayı açGelişmiş aramayı gizle

Fileto Tavuk Göğsü ve Körili Taze Patates

Adımlar

  1. Prev1/4Next

    Tavukları marine ederek başlıyoruz:
    • Tavuk filetolarını zencefil şurubu ve yağla karıştırın.
    • 10 dakika marine edin.
  2. Prev2/4Next

    Körili patateslerle devam ediyoruz:
    • Bir tavayı ısıtın ve bir miktar köriyi yağda kavurun.
    • Patatesleri ekleyin ve üstüne Hindistan cevizi sütünü dökün.
    • Boşalan Hindistan cevizi sütü kutusunu suyla doldurup bunu da tavaya dökün.
    • Bir tutam tuz atıp kaynatın.
    • Kapağını kapatın.
    • Patatesleri 10 dakika kadar haşlayın.
  3. Prev3/4Next

    Sultani bezelyeleri temizleyerek devam edin:
    • Bu arada, sultani bezelyeleri temizleyin. Uçlarını kesin, kılçıklarını ayıklayın.
    • Taze soğanları yıkayıp halkalar hâlinde doğrayın.
    • Son 3 dakikada bezelyeleri ekleyin ve köri kremasında pişirin.
    • Son olarak soğanları ekleyin.
  4. Prev4/4Next

    Son olarak, fileto tavuk göğüslerini ızgarada pişiriyoruz:
    • Tavukları şişe geçirin.
    • Izgara tavasını ısıtıp şişteki tavukları 5 dakika ızgarada pişirin.
Oylama 0/5
Çocuklar için:
Hayır
Vejetaryenler için:
Hayır
Aşçı: Rudolph van Veen