Tarif
Pancarı dörde bölün.
Tatlı patatesi ikiye bölün.
Karadeniz patatesini dörde bölün.
Renkli havuçu ortadan ikiye bölün.
Kerevizi dörde bölün.
Döküm borcama alın.
Üzerlerine portakal ve greyfurt suyu sıkın.
Pancarları portakal kabuklarına yerleştirin.
Zeytinyağı, tuz, karabiber ve adaçayı ekleyin.
En son biraz da tarhun ekleyin.
Karıştırılır ve portakala gizli pancarlar yerleştirin.
En son bolca zeytinyağı gezdirin.
Yanmaması için biraz da su ekleyin.
Fırında pişirin.
Malzemeler
- Pancar 2 adet
- Havuc 2-3 adet
- Kereviz
- Tatlı patates 2 adet
- Karadeniz patates 2 adet
- Yer elması
- Portakal 1 adet
- Greyfurt 1 adet