Yayınlandığı Program: à la şerife Yayın tarihleri: Pazartesi 13 Temmuz saat 08:10 | Salı 14 Temmuz saat 18:30

Tarif

Pancarı dörde bölün.

Tatlı patatesi ikiye bölün.

Karadeniz patatesini dörde bölün.

Renkli havuçu ortadan ikiye bölün.

Kerevizi dörde bölün.

Döküm borcama alın.

Üzerlerine portakal ve  greyfurt suyu sıkın.

Pancarları portakal kabuklarına yerleştirin.

Zeytinyağı, tuz, karabiber ve adaçayı ekleyin.

En son biraz da tarhun ekleyin.

Karıştırılır ve portakala gizli pancarlar yerleştirin.

En son bolca zeytinyağı gezdirin.

Yanmaması için biraz da su ekleyin.

Fırında pişirin.

Malzemeler

  • Pancar 2 adet
  • Havuc 2-3 adet
  • Kereviz
  • Tatlı patates 2 adet
  • Karadeniz patates 2 adet
  • Yer elması
  • Portakal 1 adet
  • Greyfurt 1 adet

 

Benzer Tarifler