İnternet sitemizde yaşayacağınız deneyimi arttırmak, size özel reklamlar çıkarmak ve ayarlarınızı hatırlamak için ilk ve üçüncü parti çerezlerini kullanıyoruz. Devam ederseniz, çerez kullanımını onaylamış olacaksanız. Daha fazla bilgi için (örneğin çerez kullanımının nasıl kaldırılacağı ile ilgili) çerez politikası sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Tamam
advertisement
Gelişmiş aramayı açGelişmiş aramayı gizle

Fırınlanmış Pancar ile Krem Peynirli ve Izgara Sebzeli Köy Ekmeği

Oylama 0/5
Pancarları bir alüminyum folyo içine alın. Sarımsakları ezin ve taze kekik ile beraber folyonun içine ilave edin. Zeytinyağını üzerinde gezdirin ve folyoyu kapatıp önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında 20 dakika pişirin. Havuç, kabak, biber ve domatesi dilim dilim kesin ve zeytinyağı, tuz, karabiberle tatlandırıp ızgarada pişirin.

Pancarlar piştiğinde kekik dallarını içinden çıkartın. Pancarlarla birlikte krem peynirini bir mutfak robotu yardımı ile püre haline getirin. Köy ekmeğini bir tavada kızartın ve üzerine pancarlı krem peynirini sürün.

Marul yaprakları, ızgara sebzelerini de üzerine ekleyip zeytinyağı gezdirip servis edin.
Çocuklar için:
Hayır
Vejetaryenler için:
Evet
Program:
Aşçı: Gabriele Sponza