İnternet sitemizde yaşayacağınız deneyimi arttırmak, size özel reklamlar çıkarmak ve ayarlarınızı hatırlamak için ilk ve üçüncü parti çerezlerini kullanıyoruz. Devam ederseniz, çerez kullanımını onaylamış olacaksanız. Daha fazla bilgi için (örneğin çerez kullanımının nasıl kaldırılacağı ile ilgili) çerez politikası sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Tamam
advertisement
Gelişmiş aramayı açGelişmiş aramayı gizle

Gravyer ve Taze Kekik Dolgulu Tavuk Göğsü

Oylama 0/5
Tavuk göğsünü ortasından uzunlamasına bir bıçak yardımıyla delin. Gravyer peyniri ve taze kekiği ince ince kıyın ve krema ile karıştırın. Tavuk göğsünün açtığınıza kısma bu karışımı doldurun. Bir tavada etin her iki tarafını da nar gibi kızartın. Daha sonra önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında tavukları pişirin.
Çocuklar için:
Evet
Vejetaryenler için:
Hayır
Program:
Aşçı: Gabriele Sponza